Monday, March 26, 2007

Selamat Datang















SELAMAT DATANG













29 comments:

Puteri Nathdeya said...

Amcm ok x?

azrin said...

Bagus!bagus!bagus!macam ni la rakyat malaysia......

qixiyu said...

gambar menarik :)

dzul said...

mmmmm....oklah.5 bintang

zai said...

blog ok, short & simple.

AZMAN HJ AZIZ said...

bagus dan tahniah... Cuti-cuti,,, malaysia.

zaina.as.blogspot.com said...

blog yang menarik...tahniah bole buat part time kat kementerian kebudayaan

Abd Razak said...

mari kita sama-sama merayakan
jom kita makan

arewee said...

Tahniah!!!!! bagus

jkchuan said...

good keep it up We are truly Malaysians!

irisma said...

very good!

bahariyahsmkhk said...

blognye cantik mcm orangnye juga...
dah berpunye ke...

Wahidah said...

Tahniah.Blog baik dan berinformasi.Pembentangan yang baik.

Ng Chui Leng said...

Bagus. Perayaan yang boleh dirujuk untuk membuat folio.

Aris Hashim. said...

Amat menarik dan berwarna-warni. TK.

atls said...

bagus!boleh ajar tak?

Dhamirah said...

konsep hari perayaan di malaysia kurang tepat. perlu dibezakan antara hari perayaan di malaysia dengan hari kebesaran agama atau kaum tertentu

Ong said...

Bagus dapat mempelajari semua perayaan di malaysia

paridah faisal said...

teknik blog yg baik tahniah,bagus kita perlu tahu semua budaya kaum malaysia baru bersatu hati dan jiwa

RODNEY TAN CHAI WHATT said...

Satu blog mengenai perayaan-perayaan Malaysia yang cukup menarik dan penuh dengan maklumat yang rigkas,

Dua gambar yang disertakan juga menarik dan berkaitan dengan perayaan yang diterangkan.

Satu blog yang lengkap dan berguna untuk P&P serta pengetahuan umum.

Syabas di atas usaha pertama cikgu!

acey said...

fullamak,tasya,abg memang respect gilerrr...kat ko punya blog.nanti leh la ajar abg.bila nak buat tuisyen fasal blog nihhh?memang showww...la

ryanlow said...

exellent!!!!!!!

经常一个人的我.. said...

thx for creating this kinda good blog for us~we r all pity students and sometimes need some guide in doing project work~with this blog,i hv done my sivik project well~thx very much~this blog make us can do work easily~

Pr!nCess AmieRa said...

bangganyer jd rakyat Malaysia...aman dan makmur..berbilang bangsa n agama...

aleeya_farida said...

perfect!!!!snang nk wt research sal celebration ny...good job

pipicure said...

thx! for creating this blog...
maybe more ppl should blog about this...
most of the time i blog rubbish haha^^
bye...i go do my project...

Yong Ee said...

Thanks for the informations. They are very very useful especially when the web is full of irrelevant craps. Keep it up!

deary widodo said...

SIPSS

Orang Melaka said...

baik